Voor mij is het nog geen tijd voor mijn verlof, echter zit ik al wel in de ziektewet. Het is voor mij dus weer tijd om eens goed te zoeken naar geschikte series. Bij deze 8 kijktips voor series op Netflix, die ik al helemaal gebingewatched heb, en zeer geschikt zijn voor je verlof! Of natuurlijk gewoon voor wanneer je zin hebt! De lijst is willekeurig opgesteld.

Good Girls

Kijktips Netflix: Good girls

Serie bestaande uit inmiddels 3 seizoenen. Beth, Ruby en Annie zijn 3 moeders met elk hun eigen financiële problemen. Ze besluiten samen om deze problemen aan te pakken door de supermarkt te beroven. Als ze dan eenmaal de smaak te pakken hebben gaan ze steeds een stap verder. Helaas betekent dit voor hun ook meer problemen. Zo komen ze in het criminele circuit en komen hier niet meer uit.

Good Girls is een leuke serie met spanning en een gezonde dosis humor.

Babies

Kijktips Netflix: Babies

Serie bestaande uit 2 seizoenen. Het betreft hier een docu-serie over baby’s. Een serie waarin veel wetenschap aan bod komt. Je moet hier dus wel van houden. In de serie behandelen ze alles wat met het eerste jaar van ontwikkeling te maken heeft. Dit alles tonen ze aan op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Zeer interessante Netflix serie waar ik veel van geleerd heb! Zeker de moeite waard!

Workin’ Moms

Workin' moms

Serie bestaande uit 4 seizoenen. Deze serie gaat over 4 moeders welke na hun verlof weer aan de gang moeten. De 4 moeders zijn bevriend door een soort baby groep. Het betreft totaal verschillende vrouwen met totaal verschillende verhalen. In de serie ziet een zeer gezonde dosis humor verwerkt.

Ikzelf vond dit een super serie om te kijken, er komen dagelijkse problemen in voor. De serie geeft een duidelijk beeld van het moederschap, met een humoristische draai hier en daar.

Jane the virgin

Kijktips Netflix: Jane the virgin

Serie bestaande uit 4 seizoenen. Deze serie gaat over een gelovig meisje (Jane) dat zich voorneemt om maagd te blijven tot het huwelijk. Echter wordt zij bij een doktersbezoek per ongeluk geïnsemineerd. Zo raakt ze dus zwanger als maagd. De serie is opgezet als een zogenoemde ’telenovela’.

Leuke ‘brave’ serie, zeer verslavend! Netflix heeft ook aangekondigd dat het laatste seizoen, seizoen 5 vanaf 27 september 2020 te zien is!

Yummy mummies

Kijktips Netflix: Yummy Mummies

Serie bestaande uit 2 seizoenen. Reality-serie uit Australië. Het betreft 3 moeders to be, welke samen een instragram account hebben. Een andere moeder to be wil echter met hen de concurrentie aangaan. In de serie zit veel glamour, overdreven alcohol gebruik (als je het mij vraagt) en natuurlijk de hylarische rivaliteit tussen ‘glamour’ vrouwen.

Helaas al een wat oudere serie, en geen uitzicht op nieuwe seizoenen. Ikzelf vind dit erg jammer, ik kon ontzettend genieten van hun ‘drama’.

The let down

The let down

Serie bestaande uit 2 seizoenen. Een serie die laat zien dat het moederschap echt niet altijd roze geur en maneschijn is! Ben je al moeder? Dan zal je veel herkenning vinden in de serie. In de serie zitten grappige momenten verwerkt, wat altijd lekker is! Audrey is een kersverse moeder, en de serie laat zien hoe je leven veranderd. Schrik niet, het zijn allemaal fases!

Leuke serie met een gezonde dosis humor, soms te veel cliche’s.

The Real Housewives of Beverly Hills

Kijktips Netflix: The real housewives of beverly hills

Serie bestaande uit 2 seizoenen. Van de serie zijn veel meer seizoenen, echter heeft Netflix deze rechten (nog) niet. Het betreft hier wederom een reality-serie. Het gaat om rijke vrouwen in Beverly Hills en hun leven.

Geweldige serie waar je gewoon niet bij na hoeft te denken. Je kan gewoon naar het leven van een ander kijken. In de serie zit ook een lekkere dosis bitch-fights! Heerlijk!

Grace and Frankie

Kijktips Netflix: Grace and Frankie

Serie bestaande uit 6 seizoenen. Grace en Frankie zijn beide met pensioen. Doordat hun mannen er met elkaar vandoor gaan, worden ze onverwachts op elkaar aangewezen. De raken bevriend, twee totaal verschillende vrouwen. Frankie een hippie, Grace een glamour zakenvrouw. Twee totale tegen polen.

Geweldig hilarische serie! Wat heb ik gelachen bij het kijken naar deze serie. Je zou het niet verwachten, en misschien zou je de serie zelf niet kiezen. Deze serie heeft me erg verbaast en ik vind hem geweldig!

Hopelijk staat er een serie voor je tussen deze kijktips op Netflix. Heb je nog aanvullingen die hier zeker bij moeten staan? Zet jou kijktips op Netflix dan in de reacties hieronder!

Ook leuk voor mama’s (to be) mijn blog: Bakerpraatjes geslacht baby #33 praatjes. Herkenbaar? Heerlijk leesplezier voor mama’s!

(Visited 525 times, 1 visits today)