Ik was hoog nodig toe aan een nieuwe luiertas. Lees hier waarom ik koos voor de Miss Lulu luiertas.

Op internet ben ik gaan speuren naar reviews over luiertassen. Steeds weer kwam ik uit bij de NanaBeebi Luiertas. Deze luiertas is erg populair en ik snap ook waarom. Echter wilde ikzelf een tas die iets minder duur was. Ik ben dus verder gaan zoeken, naar tassen die erg vergelijkbaar zijn met de NanaBeebi Luiertas.

Ik kwam uit op de Miss Lulu Luiertas. Deze is erg vergelijkbaar met de NanaBeebi, wat een grote plus is. Verder is hij een stuk goedkoper. Ik laat in het midden of dit positief is, of niet. Ik heb deze tas dan ook besteld.

Verzending ging super snel, vandaag besteld, morgen in huis. Dit is voor mij een grote plus aangezien ikzelf niet zo veel geduld heb wat betreft online shoppen.

Uitstraling

De uitstraling van de tas is naar mijn mening enorm geslaagd en stijlvol. Ik heb gekozen voor de zwarte tas, maar voor de liefhebber zijn er nog 12 andere kleuren verkrijgbaar. Hij is te gebruiken als handtas, maar ook als rugtas. Dit is voor ons een grote plus omdat zo ook mijn partner zich prettig voelt met de tas bij zich. Bij de tas komen ook 2 buggy straps, waarmee je de tas makkelijk aan je kinderwagen kan hangen. Deze zijn vrij simpel, maar doen hun werk.

Miss Lulu luiertas: Voorkant
Vooraanzicht van de tas
Miss Lulu luiertas: achterkant
Achteraanzicht van de tas
Miss Lulu luiertas: Onderkant van de tas
Onderkant van de tas

De tas heeft een extra waterdichte bodem, nu hoef ik me geen zorgen te maken over waar ik de tas op de grond zet. Verder is de tas gemaakt van een waterafstotend polyester, wat natuurlijk niet betekent dat hij waterdicht is. Wel glijden waterdruppels er af, ik weet echter niet hoe lang dit zo blijft natuurlijk. Hopelijk is dit niet tijdelijk zoals je wel vaker ziet bij producten.

Spullen, spullen en nog meer spullen!

Binnenkant luiertas
Binnenkant van de tas

Ik weet nog heel goed hoeveel spullen in bij Mika steeds mee moest nemen toen hij een baby was, en soms nog steeds. Daarom was het voor mij heel belangrijk dat de tas veel inhoud aan kon, maar wel georganiseerd was. Deze tas heeft dat, hij heeft een groot vak, met hierin nog 4 vakken om de boel wat te organiseren. Zoals je op de afbeelding hiernaast ziet, is de opening van de tas verstevigd. Zit zorgt ervoor dat de tas open blijft staan. Ik ben hier erg enthousiast over en ik vind dit ook een groot pluspunt! Ik kan zo namelijk spullen uit mijn tas halen en de tas overzien, zonder de tas steeds open te moeten houden.

Voorvakken

Aan de voorkant van de luiertas zitten nog twee extra ritsen. Een hiervan is voor een kleiner opslag vakje waar je bijvoorbeeld de speen of iets dergelijks in kan bewaren. De andere rits is voor een groter vak, waar je de flessen in kan bewaren. In dit vak zitten 3 geïsoleerde vakken om de flesjes op de juiste temperatuur te houden. Hoewel ik het nog niet officieel heb getest, acht ik de kans klein dat deze vakken de flesjes voor lange tijd op de juiste temperatuur kunnen houden.

Miss Lulu luiertas: grote voorvak met flessenhouders
Het grote voorvak, met de flessenhouders

In het zelfde vak zit een netje, achter dit netje kan je natte kleding of doekjes bewaren. Dit vak is namelijk waterdicht gemaakt. Echter heb ik hier een dubbel gevoel bij. Aan de ene kant is het super dat er een dergelijk vak in de tas zit, zodat je het gescheiden kan houden van de andere spullen. Echter zit dit vakje tegen de flessenhouders aan. Wat het in mijn ogen minder praktisch maakt. Het zou fijn zijn dat je na een ‘spuit’ luier de kleding in dit vakje zou kunnen bewaren. Omdat de flessen er tegen aan zitten vindt ik dit echter totaal niet hygiënisch. Dat is jammer.

Miss Lulu luiertas: Het rechtervak
Rechtervak

Zijvakken + verborgen vak.

Aan de zijkant van de luiertas zitten twee verschillende vakken. Rechts zit een vak waar je bijvoorbeeld billendoekjes in kan doen. Super idee en lijkt me erg handig. Waar je wel op moet letten is dat je na gebruik van de doekjes, de doekjes terug duwt om uitdroging te voorkomen.

Links van de tas zit een simpel vak waar je bijvoorbeeld een drinkfles in kan meenemen.

Miss Lulu luiertas: Het verborgen vakje
Verborgen vakje

Aan de rugzijde van de tas, zit een verborgen vakje. Dit vakje kan worden afgesloten met een rits. Voor mij is dit vakje ideaal voor bijvoorbeeld mijn telefoon of portemonnee.

Conclusie

Ik heb totaal geen spijt van mijn aankoop. Ja er zijn wat kleine verbeteringen mogelijk aan de tas, maar voor deze prijs vindt ik de tas super! De tas is stijlvol, zeer functioneel en heeft een goede afwerking! Denk hierbij aan stevige naden en ritsen. Ik ben er erg blij met mijn nieuwe Miss Lulu luiertas!

Ik wil nog even benadrukken dat ik deze tas op eigen kosten aangeschaft heb. Ik ben er echter zo positief over, dat ik dit graag met jullie wilde delen!

Hieronder kun je de tas direct bestellen door op het product te klikken. Dit is om het jullie gemakkelijk te maken, en bij een geslaagde verkoop krijg ik een klein percentage van de verkoopprijs. Het kost jou dus niets extra’s. Maar je steunt mij er mee! Wat ik natuurlijk super lief vind!

Mijn blog Co-sleeper # 9 Redenen, waarom wel! is mogelijk ook interessant voor jou! Veel lees plezier!

(Visited 1.039 times, 1 visits today)