Laatst kocht ik bij de action deze bouwstenen (building blocks). Lees hier wat wij ervan vinden!

Sceptisch

Bij het kopen van speelgoed bij de action ben ik meestal een beetje sceptisch. Mijn ervaring is dat het speelgoed vaak of heel goed uitpakt, of juist enorm tegenvalt! Hierin is vaak geen middenweg.

Nieuw speelgoed aanbod

Na een hele lange tijd, werd dan eindelijk het speelgoed aanbod in de action vernieuwd. Tot mijn verassing stonden er deze ‘Building Block’, of terwijl bouwstenen, tussen. We kennen natuurlijk allemaal het bekende merk bouwstenen, wat behoorlijk in prijs op kan lopen. Dit maakte deze doos toch wel enorm interessant aangezien de prijs ook zeer gunstig was.

De bouwstenen (building blocks) van de action

Op de doos van deze bouwstenen staan enkele aantrekkelijke boodschappen. De verpakking bestaat uit 500 stukjes. Verder zitten er 3 bouwplaten inbegrepen en zijn de bouwstenen passend op de meest bekende merken! Klinkt super natuurlijk! Want ook de bouwplaten van bekende merken zijn behoorlijk prijzig.

De prijs

Een van de aantrekkelijke dingen is natuurlijk de prijs. De prijs van deze doos bedraagt namelijk:

€ 8,95

Dat is toch geen geld! Maar ja, misschien krijg je er dan ook helemaal niets voor en valt het enorm tegen! Wat mij betreft toch het proberen waard. Ter vergelijking: Voor deze hoeveelheid bouwstenen, betaal je bij bekende merken gemiddeld minimaal €20,- tot €30,-.

Eerste indruk

Na het openen van de verpakking was ik tevreden. De bouwstenen hebben mooie kleuren en voelen stevig aan. Een kleine domper was dat de beloofde bouwplaten niet het formaat hebben wat ik had verwacht. Ik had namelijk een slag grotere platen verwacht. Ondanks dat, op het eerste gezicht toch tevreden voor dit bedrag.

Kwaliteit van de bouwstenen

Na het uitpakken is het natuurlijk meteen tijd om de bouwstenen van de action te testen! Mijn zoon was er super blij mee en is samen met zijn vader meteen aan de bouw gegaan.

De stenen zijn stevig, nog een beetje stug. De blijven super goed op elkaar zitten. JE hebt nog wel eens bij onbekende merken bouwstenen dat ze niet goed blijven zitten. Dat is bij deze stenen absoluut niet het geval. De stenen blijven zo goed zitten in het begin dat het soms best moeite kost om ze weer van elkaar af te krijgen. Ik verwacht dat dit met de tijd nog soepeler zal worden.

Passen de bouwstenen van de action op het bekende merk? 

Jazeker! Ze blijven ook nog goed zitten!

Kleuren en formaten

In de verpakking zitten verschillende formaten bouwstenen. De verhouding hier tussen is prima! De meest voorkomende bouwstenen komen overeen met de meest gebruikte bouwstenen. Ook zitten er de kleine bouwstenen bij, waardoor je in detail kan bouwen!

De kleuren zijn, zoals ik al eerder aangaf, top. Ze zijn fel en mooi gekleurd. In de verpakking zitten de volgende kleuren: zwart, wit, blauw, groen, rood en geel.

In vergelijking met het bekende merk bouwstenen, wijkt de kleur van de action bouwstenen niet af. De kleur komt haast volledig overeen en het verschil is eigenlijk niet zichtbaar. Mogelijk dat er één klein tintje verschil in zit en dat de bouwstenen van de action net iets feller zijn. Maar dit kleur verschil is haast niet zichtbaar.

 

Bouwstenen van de action: review

Conclusie

Ik denk dat het al wel duidelijk is dat wij enorm tevreden zijn over de bouwstenen van de action. De prijs is zeer aantrekkelijk en de prijs/kwaliteit verhouding is top! Je merkt en ziet haast geen verschil met de bekende merken. Klein min punt vind ik de grootte van de bouwplaten, die hadden wat mij betreft groter gemogen. Een ander klein dingetje is dat de stenen nog een beetje stug zijn, hierdoor gaan je vingers wel een beetje irriteren als je te veel aan het bouwen bent. Maar eerlijk is eerlijk, dit nemen we allemaal voor lief, de nadelen wegen hierin niet op tegen de vele voordelen. Na aankoop van deze ene doos, hebben wij zelf nog 2 dozen bouwstenen bijgekocht bij de action! Onze zoon heeft er veel plezier van!

(Visited 1.818 times, 1 visits today)