De feestdagen staan weer voor de deur. In dit artikel vind je een Sinterklaas cadeau voor je kind van 4 jaar oud. Gegarandeerd succes! Zowel voor meisjes als jongens! 

Voor je het weet is het weer zover, de decembermaand begint, en zo dus ook de feestdagen! Onze zoon is al druk bezig met bedenken wat hij graag als cadeau wil hebben, jullie kinderen ook? De speelgoedboeken zijn al op de mat gevallen, er is weer keus genoeg! In dit artikel laat ik je super gave cadeaus zien voor kinderen van 4 jaar voor Sinterklaas, en dat onder de 25 euro. De cadeaus zijn geschikt voor zowel jongens, als meisjes!

Afwasbare raamstiften

Hoe leuk zijn deze makkelijk afwasbare stiften voor op ramen en spiegels? Je kind kan eindelijk een keer ergens anders op tekenen dan op papier. Met water is de stift makkelijk van je raam of spiegel te verwijderen. Je kan deze raamstiften bestellen voor maar:

€ 11,48

Ik leer schrijven koffer

Wanneer je kind 4 jaar oud is, gaat het meestal naar de basisschool. Met Ik Leer Schrijven, kan je je kindje voorbereiden op het schrijven. Je kindje kan zelfstandig oefenen met deze koffer, super leuk! De set is te koop voor:

€ 19,95 (adviesprijs €25,99)

Aquabeads beginnersset

De aquabeads beginnersstudio is leuk voor jongens en meisjes. Hoe handig is het dat ze hier geen strijkijzer voor nodig hebben? De kraaltjes blijven namelijk plakken door middel van water. Leuke set waarbij je kind creatief kan zijn, en tegelijk werkt aan de fijne motoriek! De set is te koop voor:

€14,99 (adviesprijs 19,99)

Het aantal kraaltjes in de set is beperkt. Je kan hier gemakkelijk een uitbreiding voor bij kopen voor € 7,01

Lego classic basisset

Lego is leuk voor iedereen! Het is goed voor de stimulans van de creativiteit, maar ook de fijne motoriek! Met deze Lego Classic Basisstenen kan je kind een goed begin maken. Plezier gegarandeerd! De set is te koop voor:

€ 19,99

Stef stuntpiloot

Een leuk actiespel voor het hele gezin! Stef stuntpiloot is eigenlijk een ‘must-have’ in elk huishouden, ook voor volwassenen is dit spel leuk! Het is een simpel spel, dat eigenlijk iedereen kan spelen, het zorgt vooral voor veel plezier en een leuke sfeer! Het spel is te koop voor:

€ 24,94 (adviesprijs 31,99)

Speelgoed kassa met licht en geluid

Tot op latere leeftijd blijven kinderen het leuk vinden om ‘winkeltje’ te spelen! Vaak worden de ouders hier bij betrokken. Voor je kind is het een leuke en speelse manier om te leren omgaan met geld en de waarde van spulletjes. Deze kassa met licht en geluid is te koop voor: 

€ 20,60

Uno Junior

Iedereen kent het kaartspel Uno toch? Uno is eigenlijk een variant van het kaartspel ‘pesten’. Uno Junior is speciaal gemaakt voor jongere kinderen, met gemakkelijke regels! Het spel heeft ook super leuke dieren afbeeldingen. Uno Junior is te koop voor: 

€ 9,62

Play-Doh pretfrabriek

Vind jij de geur van Play-Doh ook zo ontzettend lekker? Ik wel! Buiten dat is het voor de kinderen ontzettend leuk om uren te kleien. Deze set bevat basis gereedschap en play-doh. De Play-Doh Pretfrabriek is te koop voor: 

€ 7,10 (adviesprijs € 7,99)

Ik leer knippen, mozaïeken en prikken

Op een leuke leerzame manier leren om te knippen, met een veilig schaar. Mozaïeken met stickers en prikken met een prikpen. Goed voor de motoriek! En ook nog eens super leuk! De set Ik Leer Knippen, Mozaïeken En Prikken is te koop voor: 

€ 11,95

Ik leer knippen, mozaïeken en prikken
(Visited 146 times, 1 visits today)