Onderstaande is van toepassing op deze website, www.curlymomlife.nl. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Alle content op deze blog wordt geschreven door mij, Curlymom. Ik werk de inhoud van de website regelmatig bij en ik actualiseer de website regelmatig. Ondanks, kan het voorkomen dat de inhoud van deze website onvolledig of verouderd is. De blogs worden geschreven uit eigen ervaringen en zijn voor vermaak bedoelt. Curlymomlife.nl geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie op deze website. Afbeeldingen op de website zijn gemaakt door mijzelf, tenzij dit anders wordt aangegeven. Ook maak ik gebruik van stockfoto’s.

De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van curlymomlife.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Curlymom is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van curlymomlife.nl.

De bezoeker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op deze website.Curlymomlife.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van curlymomlife.nl

Tevens is curlymomlife.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar eventueel verwezen wordt.

Wanneer ik een product of dienst review in mijn blog, geef ik hierbij aan of dit zelf gekocht is, of gekregen/gesponsord. Hierbij plaats ik ten alle tijden een eerlijke review. Hiermee bedoel ik dat wanneer ik positief ben, ik dit ook daadwerkelijk ben, en ik het product/dienst werkelijk aan zou bevelen.

(Visited 69 times, 1 visits today)