CurlyMom

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met me op via onderstaande knop.

Volg ons!
CurlyMom

Over CurlyMom

Welkom op mijn blog, CurlyMomLife.nl!

Een blog geschreven door een Nederlandse moeder. Elke week zal er hier een nieuw artikel te vinden zijn over mij persoonlijk, lifestylebaby en kind of zwangerschap.

Mijn naam is Daniëlle, geboren in Juni 1992. Zelf ben ik reeds moeder van een zoon (jan’17) en een dochter (dec’20). Ik ben super trots op mijn kinderen en laat ze dan ook graag aan de wereld zien! Foto’s van mijn kids en ons als gezin post ik dan ook graag op Instagram: @curlymom28.

Buiten de liefde voor mijn gezin heb ik veel liefde voor de natuur en dieren. Met het gezin gaan we er dan ook graag op uit, op zoek naar mooie wandel gebieden, leuke dierentuinen, speeltuinen en pretparken. Een paar dagen weg doen we ook erg graag, wel het liefst zo low budget mogelijk! We houden dan ook graag verschillende sites in de gaten voor leuke aanbiedingen.

Over CurlyMom Fotocollage

Onze dochter Lizzy, geboren in December 2020. Lizzy is hier 3 maanden oud. | Onze zoon Mika geboren in Januari 2017. Mika is hier 4 jaar oud. | Ik samen met Mika, wandelend in een park. Ook zijn knuffelmaatje Max is mee. | Ik met mijn partner Ralf, wij zijn al 12 jaar samen! (Ja ik was 16!) | Ik met enkele Wallaby’s, op vakantie bij Cerza in Frankrijk.

Zelf ben ik perfectionistisch ingesteld, wat tegelijkertijd ook wel eens een van mijn valkuilen is. Verder ben ik super eigenwijs en direct/eerlijk. Wederom eigenschappen die me weleens in de problemen brengen, haha! Ook ben ik iemand die altijd op zoek is naar nieuwe hobby’s. Hierin wissel ik nogal vaak! Zo is ook deze blog oorspronkelijk ontstaan. Gelukkig is dit wel een blijvertje!

Een andere hobby van me is fotografie, welke moeder vind het niet heerlijk om foto’s te maken van hun kinderen? Ook de natuur leg ik graag vast in een mooi plaatje. Verder vind ik het heerlijk om gewoon lekker lui te zijn, hierbij kijk ik graag naar een serie op Netflix of een van de andere streamingsdiensten.

Van mijn liefde voor dieren heb ik mijn werk kunnen maken. Ik ben dan ook werkzaam binnen de dierverzorging in het MBO onderwijs. Hier geef ik praktijklessen met dieren en ben ik examinator binnen het vakgebied. Ik geniet nog altijd erg van mijn werk, hoe hectisch het ook kan zijn!

De naam CurlyMom komt natuurlijk voort uit mijn bos met krullen! Mijn haar, waar ik ook erg trots op ben. Ik ben altijd blij geweest met mijn krullen, het komt dan ook maar zelden voor dat ik mijn haar stijl maak. Dit is overigens ook echt veel werk!

Door te schrijven over de onderwerpen die mij inspireren en bezig houden, hoop ik jullie voornamelijk te informeren, vermaken en natuurlijk inspireren! Wil je meer over mij persoonlijk weten? Volg dan de artikelen in de categorie persoonlijk of volg me op Instagram.

Veel lees plezier!

Liefs, 

Daniëlle

(Visited 85 times, 1 visits today)