Het is officieel Lente! Jippie! Een van mijn meest favoriete seizoenen. Met de lente is het ook tijd voor leuke vrolijke kleding met bloemen. Nu dacht ik, hoe leuk is het om te zien wat Lizzy vandaag draagt? In deze Lizzy’s Outfit Of The Day laat ik je dan ook graag zien welke kleding Lizzy vandaag draagt.

Outfit Of The Day #1 (4)

Lizzy’s Outfit Of Today | Het is Lente!

The Outfit Of Today is een zwierig jurkje met een leuke all over bloemenprint. De jurk is in de kleur legergroen, de print heeft accenten van pastel roze, roze en wit. Het jurkje sluit goed aan door de elastische band rond de middel, waarna het jurkje breder uitloopt. Love it!

Onder het jurkje draagt Lizzy vandaag een basic witte legging. Met hieronder simpele witte sokjes. Bij warmer weer is het jurkje ook nog goed te dragen met blote benen en een leuke bijpassende romper eronder! Eventueel een leuk onderbroekje met ruffles is natuurlijk ook te schattig!

Is je kindje wat groter? Dan is het super tof om dit jurkje te combineren met leuke stoere laarsjes of sneakers! 

Beide items zijn afkomstig van de Prénatal. Wij shoppen hier graag omdat de kleding erg goed past bij onze stijl! Een beetje stoer, maar toch meisje! 

Lizzy's Outfit Of The Day #1 (3)

Wil je Lizzy’s Outfit Of The Day vaker zien? Laat het me weten in de comments!

Ik ben ook erg benieuwd naar de outfits van jullie kleintjes!

Misschien ook leuk:

Geboortepakje | Het Eerste Pakje Na De Geboorte

(Visited 81 times, 1 visits today)